Startsiden

Print Friendly

Innlegg fra facebook

1 years ago

Bjørklids Ferjerederi A/S

Arctic Race of Norway
Don't miss out on the fifth edition of #ArcticRace, August 10th - 13th!🚴🏔️ Between amazing mountains and fjords you will find international cycling stars and engaged spectators in funny costumes!🎉🇳🇴 Visit Northern Norway during the race or watch the stages on TV👌
***
Gå ikke glipp av den femte utgaven av Arctic Race of Norway!🚴🏔️ Den 10.-13. august braker det løs med internasjonale sykkelstjerner og engasjerte tilskuere i kostymer mellom vakre fjorder og fjell i Nord-Norge!🎉🇳🇴 Har du ikke sjansen til å se rittet selv kan du også følge alle etappene på TV-skjermen👌
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

Bjørklids Ferjerederi A/S

REFUSJON AV KLIPPEKORT
Hos billettør om bord på fergene eller på vår hjemmeside vil du finne et skjema for refusjon av klippekort. Dette fyller du ut og leverer til billettør sammen med klippekortet. Du kan også sende det i posten eller levere det til kontoret på Lyngseidet.

Så snart vi har mottatt kortet vil vi foreta en beregning av restverdien av klippekortet. Vi vil så tilbakebetale dere dette beløpet så snart som mulig.

Vi anbefaler at du leverer eller sender inn ditt klippekort så snart du ikke lenger har bruk for det. 21. mars 2017 er siste dato det er mulig å bruke klippekortet.

TROMSKORTET/MOBILLETT
Tromskortet og Mobillett gir 30% på dine reiser. Minste påfylling om bord er kr 2.000,- på kundesenter kr 400,- og i nettbutikk er kr 1,-.

Det vil bli mulighet til å kjøpe Tromskortet om bord på fergene når vi går i gang med det nye billetteringssystemet.

Andre spørsmål angående det nye billetteringssystemet og takstene ber vi dere om å ta kontakt med Troms Fylkestrafikk.
... See MoreSee Less

View on Facebook

FERJERUTER

Fergerutene kan endres på kort varsel

Ruter for Lyngen- og Ullsfjordferja.
Gjelder f.o.m. 02.01.2018 t.o.m. 02.01.2019

Trykk her for å laste ned ferjeruta i PDF-format.