Refusjon klippekort

Print Friendly, PDF & Email

NYTT BILLETTERINGSSYSTEM

22. mars 2017 ble det tatt i bruk et nytt billetteringssystem på fergesambandene Breivikeidet-Svensby og Lyngseidet-Olderdalen. I forbindelse med dette utgår klippekortene fra Bjørklids Ferjerederi AS. Se lenger ned for refusjon av klippekort.

Nytt betalingsmiddel på fergene er Tromskortet og Mobillett, for å lese mer om dette gå inn på tromskortet.no. For våre bedriftskunder anbefaler vi at dere går inn på billettomaten.no for å søke om å få bedriftsavtale hos Troms fylkestrafikk.

REFUSJON AV KLIPPEKORT

Fra og med 22. mars 2017 vil ikke klippekort være et gyldig betalingsmiddel på fergesambandene over Lyngen- og Ullsfjorden. Resterende verdi på klippekort vil bli refundert av Bjørklids Ferjerederi AS. Under finner du en link til skjemaet som må fylles ut. Skjemaet og klippekortet må legges i en konvolutt og leveres enten til billettør om bord på en av fergene eller sendes/leveres til kontoret på Lyngseidet. Adressen til kontoret er:

Bjørklids Ferjerederi A/S
Postboks 31
9069 Lyngseidet

Forventet behandlingstid på tilbakebetalingen kan være på 6-8 uker. (Dette kan gå fortere, vi prøver å være så rask som mulig)

Skjema for refusjon av klippekort